Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka Mista (26), které se neřekne jinak než slovenská Lady Gaga, se vůbec poprvé nechala nafotit v bikinách. A štíhlé krásce to moc seklo! Po pracovním maratonu a letních pracovních nabídkách v Německu totiž konečně vyrazila po pěti letech na zaslouženou dovolenou.

„Cítila jsem se jako v ráji, pořádně jsem si chtěla užít dovolenou, takže plán byl jasný, jen odpočívat a relaxovat, nic víc jsem od dovolené také nečekala,“ prozradila Super.cz zpěvačka, která po předcházející zkušenosti opět vyrazila na turecké pobřeží.

Dovolenou si vybrala ve městě Side a užívala si samozřejmě nejen moře, ale i sluníčka. „Nejvíc času jsem strávila na lehátku u moře i u hotelového bazénu, opalovala jsem se, sluníčko mi dělalo opravdu dobře," libovala si.

I když to zrovna nevypadá, drobná blondýnka ze Slovenska miluje vodní adrenalin. „Vodní skútry, to je sport přímo pro mě, doufám, že mi to pracovní povinnosti příští rok dovolí a já se dostanu do nějaké exotické destinace na potápění,“ přeje si zpěvačka.

Mistu brzy čeká i další pracovní maraton. Už teď má za sebou krušné léto, když jela tour s největším českým rádiem a natáčela letní verzi pro svou hitovku Feel The Breeze.

„Během léta jsem se opravdu nezastavila, pendlovala jsem mezi Německem, Švýcarskem a Španělskem, právě v těchto zemích nejvíc bodoval můj hit, takže práce bylo opravdu hodně. V září jsem také odstartovala turné po Česku, a tak jsem se opravdu nenudila, navíc mám před sebou jednu velkou kampaň, takže další volno na válení je v nedohlednu," uzavřela s úsměvem vytížená zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám