Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve filmu Donšajni Jiřího Menzela nehraje jenom jedna moderátorka. Kromě Emmy Smetany (36), která hraje vnučku Libuše Šafránkové (†68) a ve filmu pronese jen pár slov, dostala roli i Martina Kociánová (53), která na obrazovkách působila dvě desítky let.

Protože se ale věnuje také opernímu zpěvu, režisér ji vybral do role zpívající psycholožky, která Libušku alias Markétku vyšetřuje v ohledu na její duševní zdraví. Martina si na rozdíl od Emmy, která musela odjet do Ameriky, premiéru ujít nenechala.

A to dokonce ve zdravotním stavu, který jí velké běhání neumožnil. I když její role patřila k relativně větším, neobjevila se ani na pódiu se štábem. Není divu, přibelhala se totiž o berlích. "Mám zlomenou nohu," svěřila Super.cz. A jak se jí to stalo?

"Mám pro vás jednu radu. Když uklízíte po malířích, nepůjčujte si jejich štafle," naznačila, že zlomeninu si pořídila při pádu. A když jsme jí poradili, aby si příště radši vzala paní na úklid, odpověděla lakonicky. "Když já si to uklidím nejlépe. Tedy většinou. Pokud to dokončím," smála se.

Reklama

Další články

Načítám