Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky jsou většinou zvyklé pracovat se svým tělem jako s produktem, a když to vyžaduje situace, tak neváhají ukázat prakticky úplně všechno. Ovšem nahota vždy vychází z myšlenky dané přehlídky nebo ze scénáře módního focení. Když tomu tak není, projevují se modelky jako ty největší stydlivky.

Stejně tak tomu bylo v momentu, když se náš fotograf vloudil do zákulisí módní show Diesel v rámci pražského týdne módy. Modelky dělají většinou vše proto, aby neukázaly víc, než je třeba. „Neukážu, neukážu," se zvonivým smíchem v hlase volala na našeho fotografa Veronika Procházková (37), za svobodna Chmelířová. Vicemiss České republiky pro rok 2007 se nám svěřila, že modelky mají během převlékání v zákulisí nejrůznější triky, jak neodhalit své intimní partie.

„Všeobecně patřím k největším stydlivkám, není mi příjemné ukazovat víc, než je třeba, a tak si různě vypomáhám. Oboustranné náplasti do výstřihu, tělové prádlo či náplasti na bradavku. Ty se špatně shání, tak si občas musím vypomoct klasickou náplastí z lékárničky, a to je pak neskutečný boj se sundáváním," otevřeně prozrazuje své triky modelka.

„Jsem ráda, že mi většinou návrháři vychází vstříc, když odmítám odhalený model, a najdeme kompromis pro obě strany. Opravdu nestojím o to, aby moje prsa byla na titulce novin," říká Procházková.

Reklama

Další články

Načítám