Hlavní obsah
Článek

Na pražský módní víkend se doslova hrnuli módní maniaci, bloggeři a výstřední „fashion victim“. Naprosté prvenství mezi těmito bizarními postavičkami držela bloggerka Ina T.

Vyznavačka výstřední módy byla vybrána jako nejpozoruhodnější bloggerka a od organizátorů získala VIP Pass, který ji opravňoval k návštěvě všech módních akcí v rámci tohoto svátku módy. Během večera Gala Fashion Night byla Ina usazena hned vedle výhradního majitele agentury Czechoslovak Models Václava Dejčmara.

A co měla bloggerka ten večer na sobě? Šaty, boty a psaníčko si vybrala u Pietro Filipi. Autorem výrazné čelenky ve tvaru ptáka, přes kterou neviděly další dvě řady návštěvníků, je Anna Dello Russo. Bývalá šéfredaktorka italské mutace módního časopisu Vogue a nyní přispívající editorka japonské edice zmíněné módní bible, příležitostná návrhářka a módní ikona vytvořila tuto ozdobu hlavy v rámci své kolekce pro konfekci H&M.

Ina Tina navštívila několik přehlídek v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend 2013, nejvíce se jí ale líbila právě prezentace kolekce Belleville nejúspěšnějšího českého návrháře v zahraničí Jakuba Polanky. „Tohle byl pro mě vrchol. Přehlídka se mi moc líbila. Jsem nadšená ze zpracování, materiálů," říká excentrická Ina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám