Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěstí Josefu Rychtářovi (55) příliš dlouho nevydrželo. Pouhý den po vysněné svatbě s Ivetou Bartošovou (47), musí namísto novomanželských radovánek řešit velké nepříjemnosti. Ve vztahu s Džambulkou je naštěstí vše v pořádku, ale Josef přesto nebude mít klidné spaní. V jeho bezpečnostní agentuře na Rýdlově ulici v Říčanech totiž úřadovali zloději, kteří ohrozili jeho podnikání.

"Na místě jsou kriminalisté v bílých rukavicích a zajišťují otisky. Nejspíš došlo ke vloupání," prozradil nám zdroj z místa činu.

O incidentu v Říčanech byl vyrozuměn i policejní mluvčí pro Prahu-venkov Zdeněk Chalupa: "Tuto informaci vám mohu potvrdit, přijali jsme hlášení o odcizení určitých předmětů, v tuto chvíli na místě naši kriminalisté provádějí šetření. 

O potížích Josefa Rychtáře zjišťujeme podrobnosti. Sám Rychtář se k celé kauze odmítl vyjádřit. "Víte co, jste na špatné adrese. Nemám se k čemu vyjadřovat," odsekl nám novomanžel do telefonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám