Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jestli si Iveta Bartošová (†48) odnesla něco z manželství s Jiřím Pomejem (†54), je to bezesporu zlozvyk v podobě kouření doutníčků. Této závislosti se několikrát snažila zbavit (i její manžel Rychtář ji to chtěl odnaučit, ale ukázal tak silnou vůli, že je nakonec kouří taky). Jenže to bylo bez šance. Takže i během svého svatebního dne si dala „čoudovou“. Naštěstí ale už nevypadala tragicky jako před lety, když se objevily její snímky, jak se válí po zemi, s prášky v ruce a popelníkem u hlavy, po náročné noci. Podívejte se na ten rozdíl!

Bartošovou tehdy vyfotila její někdejší důvěrnice Zlata Golda Dvořáková, která později fotografie použila do své knížky o zpěvačce poté, co ji veřejně hanila. „Chtěla jsem mít pro ni důkaz, jak vypadá, když to přežene. Jinak mi nevěřila,“ vzpomínala před časem.

A jak obě dámy byly na válečné stezce, nyní, jak se zdá, válečnou sekeru zakopaly. Však také Golda byla u toho, když Rychtář narychlo Bartošovou odvážel do špitálu kvůli prasklému vředu.

Jak je vidět, zatímco s démony alkoholu a závislosti na prášcích se snaží alespoň trochu bojovat, doutníky jí pořád chutnají a odmítá se jich zbavit. Pro dámu a bývalou princeznu se sice moc nehodí, ale když jí dělají dobře…

Související témata:
Doutníky

Reklama

Další články

Načítám