Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S pár dny je to měsíc, co spisovatelce, moderátorce a herečce Halině Pawlowské (69) zemřel manžel, za něhož byla vdaná pětatřicet let. Už týden po jeho smrti sice musela začít opět pracovat, měla natáčecí dny seriálu Doktoři z Počátků, ale večírkům se až doposud vyhýbala.

Nyní jsme ji ale potkali na brunchi, který pořádal na vyhlídce v pražské žižkovské televizní věži jeden společenský časopis. Akci moderovala, byla dokonale upravená a oblečená do barevných šatů, vdovskou černou nenosí. Rozhovory ale odmítala, i když s omluvou.

"Ještě se mi do toho nechce, dejte mi, prosím, tak měsíc, než se na to budu cítit," vysvětlovala Super.cz Halina, za mikrofonem se z ní ale stala profesionální bavička a vtipkovala, jak jsme na to zvyklí. A s pózováním fotografům také neměla problém. Dokonce si vyzkoušela i speciální křesílko - houpačku, ze které byl nádherný výhled na Prahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám