Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se po včerejší svatbě s Josefem Rychtářem (65) usmívala jako sluníčko a zářila štěstím. Ač se na svého Josefa ještě ve svatební den stihla naštvat, když bez jejího vědomí jednal s Primou o návštěvě ve vile VyVolených, večer už manželé opět tokali jako hrdličky.

Iveta se z princeznovských svatebních šatů převlékla do košile, kožené bundičky, černých džínů a sportovních bot, které si obula hned po obřadu. V upnuté košili Iveta nechala zbytečně vyniknout své zvětšené bříško, které se ani nesnažila rafinovaně zamaskovat výběrem vhodnějšího outfitu.

S pár kily navíc vypadala jako v pátém měsíci těhotenství, což ale neznamená, že by jí to neslušelo. Ve srovnání s tím, v jakém příšerném stavu se Iveta nacházela po svém podivném výletu do Itálie, kde se bezvládně válela na pláži s plavkami naruby, vypadala jako královna krásy.

Pokud se do toho Iveta pustí a znovu začne běhat kolem uhříněveských rybníčků jako loni, když pracovala pro jednu dnes již zkrachovalou televizi, bude brzy opět štíhlá jako proutek. Nesmí ale zase propadnout alkoholu a práškům, které ji už několikrát stáhly na úplné dno.

Reklama

Další články

Načítám