Hlavní obsah
Článek

Poznávacím znamením aktuální České Miss Gabriely Kratochvílové (34) jsou její kraťounké vlasy. S tímto účesem ale musí každou chvíli ke kadeřnici. A chtěla si to ulehčit. "Přiznám se, že jsem chtěla po příteli, aby mi vyholoval vlasy na krku, kde rostou snad nejrychleji," překvapila nás Gábina.

Ale i když jí přítel rád ve všem vyjde vstříc, tentokrát narazila. "Netroufl si na to a kadeřnický kurz odmítá," smála se půvabná brunetka. Co se týče dalších služeb, které se obvykle přenechávají odborníkům, její partner prý zvládá výborně masáže.

"Krásně se o mě stará, to zvládá úplně bravurně. V poslední době jsem hodně unavená, k práci v modelingu jsem dokončovala zkoušky na škole a pak jsem přišla domů a jediné, na co jsem se zmohla, byla horká sprcha. Pak už jsem se mu jen stulila do náruče, dala si skleničku vína, nohy nahoru a koukala na film," svěřila Gábina.

Na to, že by měla v modelingu práce málo, si na rozdíl od mnohých kolegyň nestěžuje. „Já jsem v téhle branži nedělala, je to pro mne něco nového. Přivydělávala jsem si různými brigádami jako hosteska nebo v obchodě, takže jsem spokojená. Brigády už dělat nemusím, mám velmi slušné kapesné,“ upřesnila Kratochvílová, která dostala i filmovou roli v pokračování snímku Bony a klid.

Reklama

Další články

Načítám