Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tady máme další volnou krásku. Česká Miss 2012 Super.cz exkluzivně potvrdila, že je opět single. "S přítelem už spolu nejsme, ale nechci to víc rozebírat, víte, že nerada mluvím o svém soukromí," svěřila nám Tereza Chlebovská (33).

To jsou opravdu věci, když předtím nikdy do společnosti nevyšla s nikým jiným než s kamarádkou, modelkou Andreou Kabickou, a když se začalo tvrdit, že má vztah s hokejistou Ondřejem Pavelcem, ani jeden z nich to nepotvrdil. Zdá se, že Tereza je opravdu velká tajnůstkářka.

Tereza se momentálně věnuje studiu a práci v modelingu. I když na to její postava na první pohled nevypadá, nejvíce je žádaná na přehlídky spodního prádla. "To, že nemám velké poprsí, necítím jako hendikep, a rozhodně neuvažuji o plastice. Myslím, že jsem zajímavá spíš pro tzv. dolňáky," smála se Tereza, která byla hvězdou prestižní pražské přehlídky Victoria Secret.

Reklama

Další články

Načítám