Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdenička už je z vily VyVolených venku a ukazuje se, že je to vlastně velká škoda. V soutěži totiž nestačila plně zúročit své vylepšené vnady.

Když si Zdeňka vybrala do duelu Nikol, skončila jako poražená. Hra o pět miliónů korun pro ni tak skončila a přijala práci v cateringu, aby si zajistila finanční příjem. V minulosti totiž investovala spoustu peněz do svého zevnějšku, ale svou krásu bohužel nikdy nedokázala prodat.

Ve vile působila nesměle a emoce projevovala jen při šťastných chvílích strávených s Thomasem. Ten měl také jedinečnou příležitost dotknout se jejích prsou pod peřinou. V koupelně si ovšem Zdeňka své soukromí střežila.

Na snímcích z minulosti, kdy Zdeňka byla ještě blondýna s krátkým sestřihem, se ovšem ukazuje, že má podstatně divočejší krev. Zatímco ve vile měla neustále zamyšlený výraz, ve skutečnosti je to veselá holka, která to umí s partou přátel pořádně roztočit. Když šlo o zábavu, neváhala sundat podprsenku a s přelepenou bradavkou ochotně zapózovala před objektivem. Svému známému dokonce dovolila, aby její silikonové vnady otestoval vlastním hmatem. Její poklady už ovšem na televizní obrazovce neuvidíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám