Hlavní obsah
Článek

Byla kost a kůže, lidé se jí smáli a novináři do ní nevybíravě rýpali. Když ale Eliška Bučková (34) na jaře přiznala problémy s anorexií, začala pořádně jíst a cvičit, najednou je vše jinak. Z dosud průsvitné modelky je najednou šmrncovní kráska, která nejenže dostává muže svým vzhledem, ale vypadá navíc zdravě. Podívejte se do fotogalerie!

Eliška Bučková nedávno nafotila po půl roce další reklamní kampaň na mobilní telefony a ten rozdíl, jak za šest měsíců pokročila, je obrovsky znát. Své o tom ví i muž, který ji v obou případech lovil v hledáčku fotoaparátu.

„Je tam hodně velký rozdíl. Eliška po tom půlroce, co spolupracujeme, zkrásněla jak ve tváři, tak svojí postavou. Podle mého názoru aktuálně patří vůbec k nejhezčím modelkám u nás,“ netají se pochvalou vůči Bučkové fotograf Robert Novotný.

Právě u něj Eliška pracuje v IT eshopu, kde má na starosti pořádání některých akcí a hlavně se seznamuje s technikou. Jistí se do budoucna, až už ji modeling nebude bavit, nebo už nebude tolik zakázek.

„Teď jsem si kvůli té kampani dala za úkol, že si pořídím nový telefon a konečně si ho vyberu úplně sama, bez pomoci žádného informovaného muže. Nacpala jsem si do hlavy vědomosti, naučila se o tom snad všechno, a už nevybírám jen podle vzhledu, ale i podle toho, co všechno ten přístroj umí,“ řekla k tomu Eliška, kterou lichotky od šéfa a dnes již i kamaráda Novotného potěšily.

Reklama

Další články

Načítám