Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než tři měsíce trvalo, než se Kim Kardashian (43) konečně rozhodla odtajnit své poporodní křivky a vyjít na ulici jako normální člověk. Když nepočítáme krátké opuštění domu začátkem měsíce, zatím se stále spíš ukrývala. Za podpory svých blízkých v úterý konečně opustila hnízdo i dcerku North West a zašla do restaurace.

Poctěna její návštěvou byla restaurace Stanley’s v Kalifornii. Poobědvat přišla ještě se starší sestrou Kourtney (45) a jejím manželem Scottem Disickem a společnou kamarádkou Blac Chynou. To je mimochodem ta žena, o které se říká, že má nejošklivější pozadí v Hollywoodu. Vybrala si ji snad Kim jako společnici právě z těchto důvodů? Její zadnička totiž byla o poznání menší než právě této bývalé striptérky a manželky rappera s přezdívkou Tyga.

Kardashian ale žádnou podporu kypré kámošky nepotřebovala, v khaki overalu vypadala senzačně. Zdá se, že do její dřívější formy zbývá ještě shodit něco málo přes hýždě a budeme mít zpátky starou dobrou sexy Kim!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám