Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skokan na lyžích Jakub Janda (35) má sice sportovní formu jako hrom, ale v osobním životě prožívá hořké chvilky.

S manželkou Lucií (29), s níž má tříletého syna Olivera, prožívá manželskou krizi. „Mezi mnou a mou ženou to není poslední měsíce dobré, je to spíš hodně špatné,“ řekl Blesku Jakub Janda s tím, že zatím se ženou zůstává ve společné domácnosti především kvůli synovi.

Janda se prý manželství snažil urovnat, ale zatím bez výsledku. „Problém je, že se tam vyskytl někdo třetí,“ naznačil Janda, že si jeho žena našla někoho jiného.

Jakub Janda poznal Lucii jako čtrnáctiletou. Po dvou letech spolu začali randit a před šesti lety se vzali. Není to zdaleka jediné sportovní manželství, které si prošlo problémy. Vleklou krizí, kterou ale nakonec s manželkou překonali, si prošel i skifař Ondřej Synek.

Rozvodem naopak skončilo manželství tenisového páru snů Radka Štěpánka a Nicol Vaidišové. Česká tenistka Petra Kvitová se zase kvůli Štěpánkovi rozešla s tenistou Adamem Pavláskem.

Reklama

Další články

Načítám