Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco „milionář“ Michal Červín by si měl odpykávat svůj devítiletý trest za finanční podvody ve vězení, jeho partnerka z televizní reality show Barbara Kautmanová si plnými doušky užívá života.

Po delší odmlce na sebe blonďatá krasavice opět hlasitě upozorňuje. Hvězda pořadu „Vem si mě!“ nafotila sexy fotky pro nový luxusní magazín pro ženy byznysmenky. Kautmanová nikdy nefungovala jako profesionální modelka a ani po třicítce nedělá modeling na profesionální úrovni. „Nekoketuju s modelingem, on koketuje se mnou," komentovala novou příležitost před objektivem fotoaparátu kráska. „Už potřetí spolupracuji pouze s fotografem Lubem Sabem a Zuzanou Senášiovou," říká Barbara, která má s tímto týmem už nasmlouvané focení kalendáře v zahraničí.

Nabídku na focení dostala dokonce i její dcera Rozárka. „Ona je v tomto oboru mnohem větší profesionál než já," říká amatérská modelka.

A jak je to možné, že Barbara vypadá stále stejně dobře jako před šesti lety v době natáčení pořadu „Vem si mě“? „Respektuji své tělo, v ničem ho neomezuji, hýčkám ho a cvičím."

Reklama

Další články

Načítám