Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bylo nebylo, za devatero řekami a horami, za mnoha absťáky a kocovinami, žili, byli manželé Iveta a Jiří Pomeje (†54). Vzpomínáte na tu slávu, když se konala jejich svatba? Po pěti letech si Iveta Bartošová (†48) dala repete s jiným mužem Josefem Rychtářem (65) a také s úplně jinou vizáží. Podívejte se do fotogalerie na to, jak moc se změnila – ze skutečně spanilé princezny je dnes vážně jen Droběna!

Pravda, tehdy to na Hluboké nad Vltavou byla větší akce, ale později, když se ukázalo, kolika lidem novomanželé dluží, trochu ta bublina splaskla. Tentokrát byla veselka decentnější (i když velké mecheche se prý chystá), takže se všechno mohlo soustředit na nevěstu.

Zdá se, že od posledního náletu v médiích po svém návratu z Bohnic, kdy se objevovala před zraky diváků a čtenářů až několikrát denně, docela nakynula, takže se nebylo co divit bílému pytli na brambory, který na ni navlíkli místo svatebních šatů.

To v roce 2008 neskutečně zářila. Také byla po období, kdy kvůli alkoholu a práškům málem umřela, musela se dokonce léčit tři měsíce na psychiatrii, a láska k Jiřímu Pomejemu s ní udělala divy. Proměnila se i po čtyřicítce v nádhernou labuť, nad kterou všichni jen nevěřícně žasnuli.

Nezbývá, než doufat, že i její dnešní štěstí není jen hrané a že po boku Rychtáře zase ze sebe udělá libózní madam…

Reklama

Další články

Načítám