Hlavní obsah
Článek

Svalovec Thomas Castello si už za pár dní možná konečně padne do náručí s milovanou Zdeničkou, která vypadla v posledním duelu s krásnou Nikol Trojanovou. Soutěžící ve vile dali tomuto nabušenému machovi nejvíc palců v dnešním zúčtování a poslali ho do pátečního duelu. Palce dostal od Mirky, Pavlíny, Nikol, Ládíka, Lucie a Vladka.

„Jsem strašně rád, že jsem ten palec dostal, už jsem ho měl dostat v minulých týdnech, strašně se těším do duelu,“ řekl Thomas bezprostředně po vypalcování s tím, že už to ve vile nemůže vydržet. O svou šanci na výhru se však hodlá ještě poprat.

O tom, jaké jsou Thomasovy šance na setrvání v soutěži, hodně napoví soupeř, kterého si vybere ve čtvrteční volbě. Thomas se několikrát nechal slyšet, že by si do duelu vybral Mirku, jež o něm už jednou řekla, že by si o něj „neopřela ani kolo“ a nešetřila ho ani dnes.

„Thomas je pro mě totálně bezcharakterní člověk, to že se zamiloval, nevnímám jako jeho minus ale jako jeho plus, protože tím skrývá, jaký je to chudáček,“ zpražila ho Mirka, jíž Thomas na oplátku obvinil z tajemných taktik a nefér jednání.

Na nože je Thomas také s populárním Vladkem. Ten má ale velkou diváckou podporu a Thomas by měl hodně malé šance na návrat do vily. Otázkou zůstává, čemu dá přednost. Zda boji o pět miliónů korun, nebo setkání s milovanou Zdeničkou, po jejímž odchodu brečel jako raněná želva a usínal s její podprsenkou na hlavě.

Obrovské překvapení si Tereza Pergnerová (49) připravila pro věčně upovídanou Romanu. Do studia pozvala její dceru Nikolu, která mamince přivezla jako dárek výkres a přívěšek. Tereza jí nakonec dovolila aspoň slovně Romanu pozdravit. Ta se ve zpovědnici dojetím rozplakala a slzela nakonec i samotná Tereza.

„Moc tě miluju a doufám, že se za mě nestydíš,“ vzkazovala své dceři dojatá Romana, která se celá roztřesená musela vrátit zpátky mezi VyVolené, aniž by o svém zážitku mohla s ostatními mluvit. A to byl pro upovídanou Romanu hodně těžký úkol. O napjatých vztazích ve vile před čtvrteční volbou a pátečním duelem vás budeme nadále informovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám