Hlavní obsah
Článek

Slovenská zpěvačka Sisa Sklovska (58) žila více než deset let v Česku. Vystupovala u nás se svým repertoárem, ale i v různých muzikálech. Po čtyřicítce ji ale potkalo štěstí v podobě multimilionáře Juraje Lelkese.

Vdala se, žije v Bratislavě v luxusní vile, a k nám vyrazí jen příležitostně. Naposledy se objevila na několika přehlídkách v rámci Prague Fashion Weekendu. A protože Sisa nikdy neoplývala vkusem, který by byl hoden následování, byli jsme zvědaví, v čem se objeví tentokrát. A nezklamala.

Původně jsme si mysleli, že v nejšílenějším modelu vyrazili Gabriela Partyšová (45) s Jaro Slávikem (49), kteří si zřejmě fashion stan spletli s návštěvou nějaké volnočasové aktivity a zvláště Jaro vypadal, především když si ještě nasadil kapuci, naprosto nepatřičně.

Sisa je ale dokázala trumfnout. Neuvěřitelný květový overal, pod který si vzala žluté tričko, doplnila střevíčky na vysokém podpatku a obrovskou kabelou. U méně odolných jedinců, vyznávajících aktuální, spíše minimalistické módní trendy, tento model málem přivodil zástavu srdce. A tady se přesně hodí slova Simony Krainové (51), s níž jsme si o módě a vkusu nedávno povídali, že peníze vkus nenahradí.

Reklama

Další články

Načítám