Hlavní obsah
Článek

Ivetě Bartošové (†48) odzvonily svatební zvony a kromě radnice v Uhříněvsi a pár fanoušků z toho jako by snad nikdo radost neměl! Nestačí se divit Zdeněk Macura ani Domenico Martucci, teď k nim přibyl i další bývalý kontroverzní pěnice Jiří Pomeje (†54). Přečtěte si, jaký do vily, v níž strávil tolik času a z níž podle docela směšného tvrzení Ivety měl odcizit skříně a další nábytek, posílá vzkaz!

„Já Ivetě nepřeju nic zlýho, naopak. Snad už bude mít konečně štěstí,“ uvedl stručně Pomeje. Pak ale dodal to, z čeho jeho bývalá žena asi moc radost mít nebude. „A Josefu Rychtářovi (65) přeju hlavně pevné nervy,“ dodal. Sám si jistě vzpomněl na doby, kdy po boku Bartošové na základě jejích excesů drasticky zhubnul a zešedivěly mu vlasy. Po čase vzpomínal, že se ládovala alkoholem a snad i prášky a vyčítala mu takové nesmysly, že se s ní nedalo vydržet.

Podobné zkušenosti má jistě i Rychtář, leccos ostatně naznačil po Ivetině útěku se Zdeňkem Macurou. Přesto ale pěnici pojal za ženu. Mnozí ho (samozřejmě nejspíš neprávem) obviňují z toho, že mu jde jen o to, že se cítí po jejím boku jako hvězda.

Reklama

Další články

Načítám