Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Markéta Divišová poprvé vzala do společnosti svoji čtyřměsíční dceru Natálii. Objevila se na přehlídce dětských modelů a modelek. I když už se Markéta k modelingu po porodu vrátila, s dcerkou se ale na mole neobjevila. "Na to máme ještě dost času," smála se mladá maminka.

Zatím pro dceru nemá ovšem ani chůvu. "Vždycky si jen odskočím a jediným, komu Natálku svěřím, je manžel," svěřila. Ani babičce a dědečkovi ještě holčičku nepůjčila. "Jezdíme za nimi, ale zatím nehlídali. Jsem na malou hodně fixovaná a mám pocit, že jej já se o ni dokážu nejlépe postara," míní.

Další známé maminky, které už mají děti starší, ovšem potomky na molo ve Freestyle parku v pražských Modřanech  vyslaly. S chutí se předváděla dcera herečky Jany Bernáškové Justýna, malá Laura Lenky Hornové nebo synové herečky Nely Boudové. V oblečcích Victoria Magic děcka chodila pro charitu. Akce totiž měla přispět ženám a matkám s dětmi v tísni, kterým pomáhá Armáda spásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám