Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) byla společně s Vierou Schottertovou ozdobou Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu 2013. V posledních dnech nežila ale pouze módním víkendem, ale má taky plné ruce práce s vyhledáváním nových talentů do své soutěže Czechoslovak TopModel.

Zajímalo nás, jestli má Simona ambici, aby další rok předváděly během tohoto módního svátku už její mladičké svěřenkyně. „Mám už některé hvězdy, které předvádějí na mole v Paříži. Doufám, že jich bude stále víc a víc," říká Simona.

A jak se někdejší hvězda přehlídkových mol cítí v nové roli ředitelky soutěže a skautky? „Je příjemné, že už nejsem ramínko na šaty, na druhou stranu je to obrovská zodpovědnost, protože jdeš se svou kůží na trh. Když tohle pokazíš, tak to jde za tebou," říká Simona, která v nové práci našla nečekaná pozitiva. „Můžu si dovolit být mnohem kreativnější. Můžu si vymýšlet vlastní projekty. Mám na bedrech mnohem víc povinností, než jsem čekala, ale moc mě to baví," říká.

A není Krainové líto, že se přesunula na druhou stranu barikády a opouští práci aktivní modelky? „Milovala jsem svoji práci. Nebudu říkat, že mě to nebavilo. Já patřím na molo a vždycky si na něj nějak dojdu," směje se.

Reklama

Další články

Načítám