Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která se dnes provdala za Josefa Rychtáře, oblékla, stejně jako na své první veselce s Jiřím Pomejem (†54), sněhobílé svatební šaty.

Iveta zřejmě opět chtěla vypadat jako princezna z pohádky. Rychtář sice pro Ivetu nepřijel jako švarný rytíř na bílém koni, ale zato ji šťastně třímal v náručí jako svou konečně dobytou trofej.

Iveta před svatbou navštívila kadeřnici, která jí viditelně prodloužila vlasy, v rukou pak držela svatební kytici bílých růží - symbol nevinnosti, pokory a upřímnosti. Bartošová se sice vdávala ve střevíčkách zlaté barvy, ale fotografům zapózovala v teniskách, což sice hraničilo s nevkusem, ale budiž Džambulce odpuštěn, když už dnes měla velký den.

Zpěvačka sice viditelně přibrala a někteří zlí jazykové by dokonce urýpaně řekli, že vypadala jak v pátém měsíci těhotenství, ale ve svatebních šatech s kožešinovou pelerínou jí to nakonec moc slušelo a rozdávala jeden úsměv za druhým.

Škoda jen, že pohodu a nadhled ztratil syn Josefa Rychtáře Jan, jenž svým autem najížděl před zraky policistů do přítomných novinářů. Průbojnost zřejmě podědil po svém tatínkovi Josefovi, jenž je znám svou, kulantně řečeno, prchlivější povahou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám