Hlavní obsah
Článek

Koupelna ve vile VyVolených má za sebou další zběsilou noc. Thomas už nejspíš oplakal odchod milované Zdeňky a náladu si spravil vodním dováděním s Pepou.

Během noci, při níž padla další tabu, bylo ve vile opravdu veselo. Soutěžící společně řádili v koupelně, v níž tráví stále více času. Kvůli špatnému počasí se jim na terasu moc nechce a společné sprchování či koupání je zárukou zábavy.

Málokdo by ovšem čekal, že spolu v poloze tělo na tělo skončí ve vaně dva největší drsňáci celé soutěže Thomas a Pepa. Společná koupel jim ovšem očividně prospěla a Thomas na vlastní kůži poznal, jak příjemné je umývání zad od muže. Pepa, který se prohlašuje za vyhlášeného lovce žen, je za Zdeňku důstojnou náhradou. Na Thomasovi si nejspíš ověřil, že jeho kouzlu podlehne kdekdo.

Společné intimní chvilky ovšem narušila Nikol, která se za nimi do vany vecpala. Ve vile je totiž o soukromí opravdu nouze a nikdo si nemůže koupelnu zabrat jen pro sebe. Ve hře je totiž stále ještě deset soutěžících, jimž navíc život komplikuje hostující homosexuál Thomas junior.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám