Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Polívková (34), která nedávno změnila barvu vlasů a ve StarDance to rozjede coby platinová blondýna, maká na tanečních trénincích jako šroub.

Její taneční partner Michal Kurtiš, jenž to před třemi lety s Anetou Langerovou dotáhl až do finále tehdejší řady StarDance, učí sympatickou herečku známou svým typickým smyslem pro humor taje jednotlivých tanců a dává jí pořádně do těla.

Polívková naslouchá Kurtišovým pokynům s opravdu soustředěným výrazem ve tváři. Nenalíčenou a oblečenou ve sportovním byste herečku s velkým nosem jen tak nepoznali.

Dcera Bolka Polívky sice nepatří ke žhavým kandidátkám na celkové prvenství ve StarDance, ale může hodně překvapit. Jak už Michal Kurtiš předvedl s Anetou Langerovou, umí i z dam, které toho v tanečních moc nepředvedly, udělat zázraky. Jak daleko to dotáhne s Annou Polívkovou, se dozvíme už v listopadu.

Reklama

Další články

Načítám