Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilské Rio de Janeiro v těchto dnech pořádá týden módy, během kterého se ve městě konají desítky přehlídek nejrůznějších návrhářů a značek. Zatím největší pozdvižení způsobila svou módní show oděvní značka Blue Man, když oslovila na předvádění své kolekce bikin i transsexuální modelku Leu T (29), která se narodila jako muž a dříve se jmenovala Leandro Cerezo.

Lea T v lednu přiznala, že plánuje podstoupit kompletní změnu pohlaví, zatím má za sebou operaci prsou a svůj ženský vzhled tak dovádí téměř k dokonalosti. Na přehlídkových molech a před objektivy fotografů se objevuje teprve několik měsíců a bikiny předváděla poprvé v životě. „Po té operaci se trochu stydím, ale rozhodla jsem se obavy překonat a tuto výzvu přijmout,“ přiznala Lea T.

Brazilská modelka, která je potomkem slavného brazilského fotbalisty Toninha Cereza, se v minulém roce stala tváří módního gigantu Givenchy, objevila se také například na titulních stranách francouzského Vogue a v lednu nafotila spolu s Kate Moss kontroverzní titulku pro magazín Love, kde se Lea T a Kate líbají.

Zdá se, že transsexuální modelky mají v poslední době zelenou. Ve čtvrtek Super.cz informoval o australském modelovi Andreji Pejicovi, který díky svému ženskému vzhledu může předvádět dámské i pánské oblečení a dokonce jej čtenáři amerického časopisu FHM dostali svým hlasováním do žebříčku stovky nejvíce sexy žen světa.

Reklama

Další články

Načítám