Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Právě v těchto chvílích Iveta Bartošová (†48) řekla přesně podle včerejších předpokladů Super.cz své ano snoubenci Josefu Rychtáři (65). Ano, přesně tomu, od kterého před pár měsíci utekla za jiným a jenž čelí podezření, že sňatek chce nechutně zpeněžit. Oddávajícím byl starosta Uhříněvsi Milan Coller. Iveta si ho přímo vyžádala. A nám se nechce věřit důvod, o kterém se v posledních minutách hovoří. Jsou tací, kteří rozhlašují ošklivé pomluvy, že s ní měl mít bližší vztahy po ukončení jejího románku s veterinářem Romanem Hankem!

Kdyby to byla pravda, a my rozhodně netvrdíme, že je, protože se nám nezdá, že by muž s takovou pověstí chtěl mít styky se zpěvačkou pověsti poněkud nevalné, šlo by o velmi pikantní záležitost. Však které ženě se podaří, aby řekla ano svému budoucímu muži před jiným mužem, s nímž sdílela lože ještě předtím?

Možná proto se vyrojily další odporné spekulace o tom, že starosta se snažil všemožně termín svatby oddálit. Prý proto, že se mu Ivetu nechtělo oddat. Ale to nemůže být také pravda. Však Bartošovou má přece každý rád!

Kde ti lidé na takové nechutné pomluvy chodí…

Reklama

Další články

Načítám