Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) měla již za měsíc opustit Českou republiku. Kvůli depresím a nedostatku práce se rozhodla odstěhovat do Austrálie. "Všechno na mě padalo. Byla jsem úplně bez práce, rodinu živil absolutně Marcus, a vše bylo na něm. Nebýt jeho, nevím, jak bych děti uživila," vypráví o situaci posledních měsíců Martina.

Už za měsíc se měla s rodinou stěhovat. Nyní je ale vše jinak a přesun do Austrálie se odsouvá. "Takhle je to u mě vždycky. Když už mám vše zařízené, zamluvené letenky, vyřízené ubytování, tak najednou přijde nabídka práce, která se neodmítá. Začala jsem pracovat jako manažerka luxusní italské restaurace v Pařížské ulici Cantinetta a také klubu Maxim," prozrazuje.

"Austrálie ale není zrušená, jen odložená. Zatím na únor. Když jsem chtěla odjet poprvé, dostala jsem nabídku na moderování reality show Hotel Paradise, teď mám manažerskou práci, a podle mě v únoru zase přijde super práce, kterou nebudu moct odmítnout. Ale zatím platí únor," dodala s úsměvem Martina, která je ráda, že může po čase zase přispět do rodinného rozpočtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám