Hlavní obsah
Článek

Sychravé počasí je tady. A společně s ním přichází sezóna chřipek a nachlazení. Poctivě na sebe navlékáme vrstvy oblečení, nakupujeme šály a tlusté svetry. Existuje mnohem elegantnější řešení! Poradíme vám, jak se nepříjemné rýmě vyhnout a současně vypadat skvěle.

Hit podzimu a zimy – body!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámská body jsou efektivní a trendy – díky zapínání v rozkroku se nemusíte bát o nastydlá záda ani nevkusně vykukující kalhotky. Dokonale obepnou ženské křivky a dají vyniknout krásné siluetě. Podívejte se na novinky, které jsme pro vás vybrali a vyzbrojte se na podzim a zimu! Vybrané kousky navíc pořídíte až do velikosti XXL!

Sexy kousek pro všechny zvláštní události

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete eleganci a rafinovanost? Body Ali je pro vás jako dělané! Korzetový vzhled a dlouhé průhledné rukávy z elastického tylu zajistí, že vás nikdo nepřehlédne. Díky vysokému podílu bavlny body skvěle padne, přizpůsobí se postavě a vy se budete cítit skvěle celý den. Ať už se chystáte kamkoliv – budete okouzlující!

Jednoduchá elegance pro ženy všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednobarevné tričko s dlouhým rukávem je základní kousek v každém šatníku. Hodí se ke každé příležitosti a nikdy s ním nešlápnete vedle. V body Agáta navíc nemusíte kontrolovat, zda se top nehrne či zda nevykukuje spodní prádlo z kalhot. Tento bavlněný kousek pořídíte hned ve dvou barvách a v nabídce jsou také varianty až do velikosti XXL!

Svůdný vzhled a dokonalé pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se dnes cítit přitažlivě? Vyžadujete maximální komfort? Vsaďte na body Amy! Příjemný materiál obepne vaše křivky, pohodlné lemy nikde neškrtí a zajímavé zdobení v podobě vsadky s krajkovým zdobením přitáhne pozornost k vašemu dekoltu. Napumpujte své sebevědomí a dopřejte si pohodlí, po kterém toužíte!

Slušivý roláček nikdy nezklame

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete vypadat seriózně nebo jen chcete nechat šátek doma? Body Alberta s roláčkem je vaše jasná volba. Tento nadčasový kousek pořídíte v bílé a černé barvě a to až do velikosti XXL! Ať už nosíte jakoukoliv velikost – body se přizpůsobí vašim křivkám a nabídne pohodlí a bezchybný vzhled za všech okolností.

Další články

Načítám