Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká popová ikona Cher hlásí velký comeback. Po dvanácti letech v ústraní se vrací v plné síle a vydává své šestadvacáté studiové album nazvané Closer to the Truth. Jelikož zpěvačka nikdy předtím tak dlouhou pauzu neměla, dá se očekávat, že si na něm dala opravdu záležet. Taneční pecku v podobě prvního singlu Woman’s World už možná znáte. Stal se jedním z osmi singlů Cher, které se dostaly na vrchol hitparády Billboard.

S novou deskou přišla i nová image. Avšak zatímco na přebalu je Cher za svůdnou blondýnku v negližé, v reálu sází spíš na osvědčenou havraní barvu svých kadeří. Během jejího pondělního vystoupení v Rockefellerově centru v New Yorku všechny přítomné překvapilo, jak senzačně zpěvačka vypadá i bez retuše a Photoshopu.

Zatím se zdá, že Cher by mohla navázat na úspěch desky Believe z roku 2008, která se stala v 39 zemích zlatá nebo platinová s celkovou prodejností více než 20 miliónů kusů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám