Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Staré známé, a hlavně bezpečné destinace se vrací. Příkladem jsou například Kanárské ostrovy. Ty letos navštívil nejen Sámer Issa (38), který tam nafotil kontroverzní snímek, na němž je ve vlnách, jen jak jej pánbůh stvořil, ale i herečka Markéta Hrubešová (52).

Ta tam strávila část prázdnin s dcerou Christel a manželem Davidem Krausem. Jak se jim tam líbilo, můžete posoudit ve fotogalerii. "Užili jsme si ale i v Česku. S Christel jsme se vypravily třeba na gurmánské odpoledne do Trojského zámečku nebo na bobovku na Proseku," vyprávěla Markéta.

Teď už mají ale obě jiné starosti. Markéta, jak všichni dávno víme, je vášnivou kuchařkou a pracuje na další kuchařské knize, která vyjde na Vánoce. Její sedmiletá dcera Christel se pomamila a velmi ráda své mamince během vaření asistuje. Samozřejmě v době, kdy nemá školní povinnosti.

Markéta naskočila i do ruchu ohledně natáčení seriálu Cesty domů, kde ztvárňuje roli Mariany. "Mariana je ženská do nepohody. Ví, co je v životě důležité a že se dá vše zvládnout, pokud člověk jen trochu chce. Taky miluje svou rodinu nade vše a rve se za ni jako lvice. Takže je mi ta postava blízká," míní Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám