Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Šenková měla zkažené prázdniny, protože se musela učit na tři reparáty. Zkoušky z matematiky, češtiny a angličtiny sice zvládla, ale dál prochází sotva s odřenýma ušima. A sama přiznává, že provokativními fotkami, kde svá macatá stehna rozvalila na hřbitově, učitele až tak nenaštvala.

"Studuji pedagogickou školu v Čáslavi, a to již posledním rokem, jsem velice ráda za profesory, které mám, podporují mě a velice mi drží pěsti v hudební branži. I já se snažím jim vycházet vstříc. Jsem veliký lajdák na učení, a to oni vědí, ale když musím zabrat, tak zaberu jako kůň," vyprávěla Leona.

"Poslední ročník jsem si přála velice užívat, vím, že jde do tuhého, ale však je to poslední rok na této škole a už nikdy v životě nemusím těmi dveřmi projít, ale myslím si, že má radost nebude trvat věčně. Bohužel jsem si neporozuměla s předmětem matematikou a myslím si, že to budu mít ještě velice těžké," míní.

I když už je Leoně jedenadvacet, její přístup není zrovna hoden následování. "Nechci nikoho slovně osočit či napadat, ale ve školce či u zpěvu kružnice nebo vektory využívat nebudu. Ale budu to muset na chvíli v hlavě udržet, jinak mi je jasné, že můžu ve svých letech opakovat celý ročník, a to jen kvůli matematice." říká Leona, které dělá radost hudba, koncerty a nový singl Hvězda večírků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám