Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) si v poslední době oblíbila černou barvu. Ne snad proto, že černá zeštíhluje, protože Ewa je na své žensky tvarované křivky a baculatější postavu patřičně hrdá a nestydí se za ně, ale zřejmě proto, že se rozhodla změnit svou image.

Snad každý si totiž musel povšimnout, že zatímco v SuperStar provokovala hlubokými sexy dekolty a jako nevybouřená školačka balila některé soutěžící, nyní vypadá spíše jako usedlá třicátnice než rozverná dvacítka.

A nic na tom nemění ani časté nošení sexy šatiček, ve kterých se Farna v posledních měsících zhlédla. Už podruhé si totiž přes ně oblékla podivnou květovanou bundu, v níž by sice zazářila zpěvačka typu Marie Pojkarové (68), ale ne o generaci mladší Ewa.

Farna vypadala bez nadsázky jako mamina půlročního dítěte vypuštěná svým manželem na tah. Celkový dojem vylepšily snad jen vysoké kozačky, jež zpěvačku opticky zeštíhlely. Nemá ale na outfity starších dam ještě hodně času?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám