Hlavní obsah
Článek

Krásná herečka Hana Vagnerová (41), kterou si diváci pamatují například ze seriálu Vyprávěj, kde ztvárnila roli učitelky Zuzky Sovové, musela zrušit natáčení dalších dílů krimi seriálu Expozitura. Může za to její momentální zdravotní indispozice.

„Hana Vagnerová zkolabovala, zítřejší natáčení Expozitury se proto muselo zrušit, doufáme, že se dá brzy do pořádku a další natáčecí dny již nebudou ohroženy,“ řekl Super.cz zdroj z Novy.

Informace o zdravotním stavu herečky televize neposkytla. "K údajnému kolapsu Hany Vagnerové se nebudeme vyjadřovat," sdělil tiskový mluvčí televize.

Hana Vagnerová hraje v Expozituře hlavní roli - mladou členku vyšetřovacího týmu Terezu Hodačovou. Nebylo to poprvé, co sexy herečka zkolabovala.

Už natáčení první řady seriálu pro ni bylo pořádným pracovním zápřahem, a jak přiznala v jednom ze svých rozhovorů, byla natolik přetažená, že zkolabovala přímo na place. Herečka dříve trpěla anorexií, která se negativně podepsala na stavu jejího organismu, což se může projevovat častějšími stavy vyčerpání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám