Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Minulé úterý se konal večírek, který aspiruje na titul párty roku. Klinika YES VISAGE, která je už nyní největší se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a přesahuje i hranice do Bratislavy, slavnostně odhalila otevření své nové 5. pobočky. Otevírá se tak nová dimenze krásy v jedinečném konceptu plastické chirurgie.

Celebrity ukázaly nedokonalosti těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo tam nebyl, jako by nežil. Na velkolepé opening párty nové pobočky kliniky, která se zabývá ženskou krásou včetně té, kterou spoluvytváří plastická chirurgie, nechyběly ani známé osobnosti, které kliniku navštěvují. A že jsou jich celé zástupy. Některé z nich dokonce předvedly originální show "Vizita", která neměla v Česku obdoby. V čele se Simonou Krainovou předvedly krásky jako Petra Faltýnová, Iva Kubelková, Eva Decastelo či Petra Minářová kromě modelů také nedokonalost určité části těla, samozřejmě naaranžovanou, která jim pak byla na pódiu slavnostně "opravena" hereckým týmem plastických chirurgů. Jak to tak ale na přehlídkách bývá, modelky neukázaly jen pěkné modely a show, ale také poodhalily svá těla. A nutno říct, že dámy sklidily velký aplaus.

Přiznané úpravy těla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A protože se celý večer nesl v duchu krásy, estetické medicíny a nově otevírané plastické chirurgie, samy dámy pak také v rozhovorech prozradily, co že si to na sobě nechaly upravit. Petra Faltýnová přiznala prsa, Simona Krainová zase přiznala hubnutí pomocí kryolipolýzy na Klinice YES VISAGE. Formování postavy na této klinice je velmi populární, neboť kromě jiného využívá také dvě v současnosti nejúčinnější metody. A sice nejmodernější liposukci SlimLipo a mezi neinvazivními metodami nejúčinnější Kryolipolýzu Zeltiq Coolsculpting. Hubnutí na klinice YES VISAGE využily také například herečky Kateřina Brožová, Veronika Freimanová, Marie Tomsová či Alice Bendová, slovenský herec Maroš Kramár, missky Kateřina Sokolová a Eliška Bučková a mnoho dalších.

Plastika či botox?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ale slavní si v YES VISAGE nepodávají dveře jenom kvůli hubnutí. Mládnout na kliniku chodí celá řada známých osobností. Na večírku přiznala Iva Kubelková výplň vrásek, Simona Krainová a Eva Decastelo se netajily ani botoxem a Tereza Kerndlová přiznala laserový zákrok. Ale jakmile jde o omlazující zákroky, snaží se je celebrity udržet pod pokličkou. My ale víme, že těmi nejžádanějšími zákroky na klinice YES VISAGE je omlazení YES Lifting, které umí bez zátěže pro klienta nahradit klasický facelift, dále výkony moderní estetické dermatologie či plazmalifting.

Kdo nemá svoje vlasy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celou slavnostní událost, která se konala ve Volcano Complex v Praze, moderoval hvězdný Leoš Mareš a večer hudebně doprovázely Tereza Kerndlová a Lucie Bílá, která také přiznala, že na klinice YES VISAGE navštěvuje často salon YES VIP, kde si nechává prodlužovat řasy nebo metodou Hairdreams své vlasy. Salon YES VIP je na klinice YES VISAGE velmi populární a je jen málo dlouhovlasých celebrit, které by se mohly pyšnit pouze svými vlasy. Proto z hvězdných krásek přehlídkového mola večera jmenujme alespoň Petru Faltýnovou, Petru Minářovou, Evu Decastelo či Simonu Krainovou. Ale těch, které využily služeb tohoto salonu, byste se nedopočítali.

Nová dimenze plastiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A kolem čeho že byla tedy celá ta sláva? Slavnostní odhalení plastické chirurgie Kliniky YES VISAGE, v řadě již 5. pobočky této kliniky. Tato plastická chirurgie Kliniky YES VISAGE je s plným rozsahem plasticko-chirurgických zákroků estetické a rekonstrukční chirurgie novou dimenzí plastiky. Jde o dokonale promyšlený komplex plně vybavených operačních sálů moderní kliniky plastické chirurgie a krásou okolní přírody inspirovaného ubytovacího zařízení butikového spa hotelu s výjimečnými službami, včetně relaxačního zázemí pro maximální zpříjemnění pobytu svých klientů. Tedy komfort, moderní vybavení a především vysoká profesionalita a garance odborné úrovně poskytovaných služeb dána mezinárodně uznávanými specialisty pod vedením předního českého plastického chirurga primáře MUDr. Miroslava Krejči, Ph.D.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I vy se můžete nechat hýčkat jako celebrity. Soutěžte o proměnu dle vašeho přání s klinikou YES VISAGE.

Další články

Načítám