Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Štoudková rozhodně skandálem, kdy si z pražského baru Kozička odvedla Hokejistu Ondřeje Pavelce netrpí. Naopak je stále žádanější a byla největší hvězdou módní show pod širým nebem v centru Prahy. Míše navlékli tak odvážné stříbrné šaty, že se v nich sotva udrželo její poprsí.

Desítka nejkrásnějších českých dívek, které soutěžily v České Miss, se předvedla na Festivalu česko - italského přátelství na Staroměstském náměstí, který spoluorganizoval hitmaker Michal David. Je ostatně známé, že právě české dívky zajímají Italy více než třeba pivo, památky nebo speciality typu Olomouckých tvarůžků. Modely pro slečny byly vybrány tak, že z nich muži nemohli spustit oči.

"Trochu se stydím," přiznala aktuální Česká Miss Jitka Nováčková, která měla snad nejkratší šortky na světě. Když ovšem viděla Ivetu Bartošovou, uklidnila se.

Nejspokojenějšími úsměvy házela Míša Štoudková. I když o popularitu v podobě mediální aféry s hokejistou nestála, ustála ji dobře. Míša se chystá budovat kariéru v modelingu v zahraničí. Začít chce letos o prázdninách, až dokončí další ročník vysoké školy.

Reklama

Další články

Načítám