Hlavní obsah
Článek

Jako správná divoká kočka se prezentovala v pátek večer na akci, která byla předzvěstí předávání cen Emmy, herečka Raquel Welch. Je k nevíře, že sedmdesátka u ní zaklepala na dveře už před třemi lety a ona stále dokáže být přitažlivá a plná ženskosti. Na první pohled je sice patrné, že je Raquel častou klientkou na plastické chirurgii, ale výsledek stojí za to a o to přece jde. Výsledný efekt kazila jen viditelná linka kolem čela, která upozornila na fakt, že bujná hříva lesklých vlasů není tak úplně její.

Podle britského Daily Mailu se nejspíš jedná o speciální druh paruky, který se umisťuje do vlastních vlasů, což vytváří dojem hustší a zdravě lesklé kštice. Nerozmazávejme to ale zbytečně a raději se zaměřme na osobité kouzlo a šarm, který z této držitelky Zlatého glóbu čiší. V obepínajících šatech leopardího vzoru nepůsobila Raquel ani trochu nevkusně, naopak dala na odiv to, co na ní kdysi muži zbožňovali nejvíce - přírodní bujné poprsí.

Svou dokonale tvarovanou tělesnou schránku kdysi jako pravěká žena vystavovala jen v bikinách v dobrodružném snímku z roku 1966 One Million Years B.C. Tato role z ní udělala hvězdu a jeden z největších sexsymbolů historie. Během života se ale objevila ve více než čtyřicítce filmů a seriálů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám