Hlavní obsah
Článek

Na rodinu Štikových, která si hraje na boháče, přitom dluží, kam se podívá, konečně dopadla ruka zákona. Ne že by museli do lochu, ale manželé Monika a Michal Štikovi poznali, jak funguje úřední šiml, když se dluží velké peníze! Minulé pondělí jejich pronajatou vilu v Hostivicích navštívili zaměstnanci exekutorského úřadu a začali jim zabavovat věci! „Paní Štiková byla v šoku. Měla sprostě urážet zaměstnance úřadu a slovně je napadat,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

„Přímo před exekutory vzteky strhala nálepky ze zabaveného majetku. Navíc žádala asistenci policie, ale ta to vyhodnotila jako neopodstatněnou žádost a na místo nevyjela,“ dozvěděli jsme se od zdroje blízkého strážcům zákona.

A i když informaci potvrdili i sousedé Štikových, Monika stále hraje nevědomou. „To, že u nás měli být exekutoři, je asi stejně pravdivé, jako že mám mít údajného milence,“ řekla nám vážně, a prakticky tak pravdivost zpráv o úletu s kolouškem potvrdila.

Podařilo se nám totiž zkontaktovat i další hodnověrný zdroj, který o náletu exekutorů v „jejím“ domě ví své. Moniko, z toho se zkrátka nevymluvíš!

O Štikové a jejích dluzích se už psalo. Tehdy je ale odmítla s tím, že jestli fakt existují, může jít o nezaplacené pokuty za dcery. To však není možné – dluh jde vždy za dlužníkem, byť by byl nezletilý.

„O svých exekucích se nechci bavit,“ reagovala nyní stručně Štiková, která se snažila celou dobu problémy bagatelizovat. Pak je však přiznala. „Už o tom ví celá republika, tak proč to dál rozebírat?“ dodala a ukončila hovor.

Nyní čelí již osmi exekucím, v dubnu totiž soud zahájil poslední kvůli úvěru s nezaplaceným dluhem 162 tisíc, jen úroky bez dalších sankcí už ale činí dalších 194 tisíc korun. Dále dluží 60 tisíc zdravotní pojišťovně a dalším společnostem. Celkem jde o více jak 810 tisíc korun bez soudních nákladů, nákladů řízení, odměn pro exekutora a většiny úroků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám