Hlavní obsah
Článek

Manželé Beyoncé a Jay-Z jsou mnohem víc než jen králové hip-hopu a R’n’B. Za uplynulý rok kralují také žebříčku nejlépe vydělávajících párů šoubyznysu. Podle časopisu Forbes tak dalece předstihli i druhé v pořadí Gisele Bündchen s Tomem Bradym. S odstupem se na ně dívají ještě Angelina Jolie a Brad Pitt, kteří se umístili jako třetí.

A na jakou sumu si jednotlivé dvojice v období mezi červnem 2012 a 2013 přišly? Beyoncé a Jay-Z přidali do rodinné kasy 95 miliónů dolarů, což činí závratných 1,8 miliardy korun.

Brazilská kráska, která se zároveň již posedmé stala nejlépe vydělávající modelkou roku, a její hráč amerického fotbalu dohromady odhadem inkasovali na 80 miliónů dolarů (1,5 miliardy korun).

O rovných 30 miliónů dolarů méně za uplynulý rok vydělal páreček známý jako Brangelina. S jejich padesáti milióny dolarů (955 milióny korun) se dostali na třetí příčku.

K velmi slušnému výdělku si přišli i partneři Ashton Kutcher a Mila Kunis. Herci se mohou těšit z 30 miliónů dolarů, tedy 668 miliónů korun.

Se třiceti milióny dolarů (573 milióny korun) pětici slavných úspěšných dvojic uzavírají rodiče malé North West Kim Kardashian a Kanye West.

Reklama

Další články

Načítám