Hlavní obsah
Článek

Americkým televizním hvězdám byly rozdány jejich ceny. Uskutečnilo se už šedesáté páté výroční udílení cen Emmy Awards. Pochopitelně nás zajímalo, kdo se na rudém koberci před divadlem Nokia v Los Angeles blýskl, a kdo naopak vyhořel jako centimetrová prskavka.

Dlužno dodat, že čistokrevných módních halucinací jsme se během tohoto večera nedočkali. Za tu nejhůře oblečenou bychom mohli označit snad pouze jen Lenu Dunham. Hvězda seriálu Girls vypadala v šatech od Prady s květinovými aplikacemi jako explodující pugét. Zrovna šťastnou ruku při výběrů šatů neměla ani herečka Vera Farmiga, která v rozměrné róbě od Theyskens’ Theory připomínala černý bouřkový mrak.

Tedy až na několik málo výjimek bylo předávání televizních cen pastvou pro oči módních estétů. Převažovaly zejména dlouhé korzetové róby. Na rozdíl od loňského ročníku ubylo střihů á la mořská panna s výraznými boky a rozšiřující sukní ve spodní části a mnohem častěji se zde objevovaly róby s vysoce posazenou sukní. Až na několik málo černých vran převládaly barevné modely a velmi častý byl odstín pudru.

Prohlédněte si výběr těch nejpovedenějších kreací v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám