Hlavní obsah
Článek

Příšerné vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (†48) na Staroměstském náměstí, před kterým se vzhledem k svému chování a zmateným slovům musela podívat na dno snad pětilitrové lahve vína, už má svou první smutnou dohru! Od Ivety se odvrací i poslední zbytek jejích jindy naprosto zaslepených fanoušků, smutek však drží i její manažer Richard Dušák. Ví totiž, že po této komediální vložce nesežene Ivetě kšeft snad ani na skautském táboře a její syn Artur tak zase nebude mít ani na svačinu.

Jestiže si někdo myslel, že nás kontroverzní pěnice nemůže po všech svých úletech již ničím překvapit, Iveta ho přesvědčila ve čtvrtek o opaku. Na Staroměstské náměstí přišla vymóděná jak z popelnice, z očí jí čišel děs několika promile a když promluvila, strčila do kapsy i největší humoristy světové historie. Překonala tak i svá dnes již pověstná podzimní vystoupení na narozeninách televize Óčko a v show Adely Banášové. Už i jejímu manažerovi Dušákovi tak došlo, že Iveta o své abstinenci lže.

"Můžeme jen doufat, že se časem podaří Ivetě pomoci. Je to běh na dlouho trať a je to na dobrovolné fázi. Stále však bojujeme," pronesl smutně pro Super.cz Dušák. Ani Bartošové producent Jarek Šimek nešílí nadšením. "Jsem smutný z toho, že se Ivetě nevěnuje taková péče, jakou by si zasloužila," tvrdí Šimek. Ale nejsou sami, kdo má dění kolem Bartošové plné zuby. Jejímu fanklubu na Facebooku, který nekriticky vynášel Ivetu do nebes při každém dosavadním sebevětším průšvihu, už také došla trpělivost. Přečtěte si nejzajímavější názory bývalých fandů Bartošové.

- Otřesné! Proč ji v takovém stavu necháte vystupovat? Je úplně mimo.

- Top Star i Staromák je prostě ostuda. Neskutečný, co Iveta dokáže :-((((

- Nebudu spílat Ivetě, ta už dávno není schopna rozhodovat sama za sebe. Ale co ten její už "ixtý" team? Kdo ji tam v tomhle stavu a s takovou viizáži pustil? A to nemluvím o zpěvu a hraní si na zpěv. Pochopí už konečně někdo, kdo má Ivetu rád a ještě mu na ní opravdu záleží, že nemocný člověk patří k lékaři a ne mu pořád tvrdit, že je zdravý?

- Musel bych mít mozek v zadku, abych nepoznal, že tohle není prostě dobrý.

- Iveto, kdy už se konečně probereš a začneš se chovat jako dospělá ženská a přestaneš být naivní trdlo, který je lidem už jen pro smích? Tohle už je vážně síla. Z pomejí do bláta...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám