Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

ExVyVolená Zdeňka Soušková (24) se vyrovnává s odchodem z vily po svém. Včera večer ji Super.cz přistihl, jak zapíjí žal s kamarády v pražském gay klubu Termix na Vinohradech.

„Mám sedět na pokoji a plakat do dlaní? Raději jdu mezi lidi a přijdu na jiné myšlenky," zdůvodňovala svou přítomnost ve společnosti naposledy vyřazená soutěžící. „Přijeli mě rozveselit kamarádi z Prostějova. Jsem ráda, že přijdu na jiné myšlenky," říká.

Odchod z klaustrofobního prostředí, kde převažovali spíš její nepřátelé, oslavovala ve velkém stylu. Zdeňka ve společnosti rozdováděných homosexuálů pila, kouřila a okolní uvolněné mravy ji zřejmě ovlivnily natolik, že se vášnivě líbala se ženou. Dokonce se během svého počínání nechala dobrovolně vyfotit okolními pozorovateli.

Z jejího počínání ve vyhlášeném pražském gay klubu by jistě neměl velkou radost její přítel Thomas Castello, který se ve vile těžko vyrovnával s její přítulností k ostatním dívkám a v současnosti je nešťastný z toho, že do soutěže vstoupil další homosexuál v podobě Tomáše Krušiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám