Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ozdobou právě uplynulého Prague Fashion Weekendu byly krásky Simona Krainová (51) a slovenská topmodelka Viera Schottertová, která naši půvabnou blondýnu vystřídala jako tvář akce. Ty dvě toho mají až nečekaně mnoho společného.

Na společenských akcích souvisejících s víkendem pražské módy obě modelky, které už o sobě tvrdí, že jsou v podstatě v modelingovém důchodu a fotí se jen příležitostně, doprovázeli jejich manželé.

Obě začaly svoji kariéru v zahraničí, ale přes veškerá lákadla se pokorně vrátily do zemí, kde se narodily, aby zde vychovávaly své děti. I v jejich počtu se shodnou. I když jednatřicetiletá Viera začínala podstatně dřív. Syna Lorena měla už v šestnácti, teď je mu patnáct. Později mu pořídila sestřičku Gabrielu. To Simona si na děti počkala dlouho, než potkala toho pravého. S manželem Karlem Vágnerem přivedla na svět syny Maxe a Bruna až před čtyřicítkou.

Simona a Viera vypadaly na akcích nádherně, oslňovaly svými outfity, symetrickou tváří i štíhlou postavou. I když na náš vkus je možná Viera hubená až moc. Zatímco Simona poté, co si dala po druhém porodu pořádnou dietu, vyzkoušela kryolipolýzu a hodně cvičila, obléká velikost třicet šest, Vieru bychom tipli na ještě menší číslo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám