Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Jessica Alba se pravidelně několik let po sobě objevovala na horních příčkách žebříčků nejkrásnějších žen světa. A přestože upravená a nalíčená je Jessica jednoduše božská, když na sobě ráno pořádně nezapracuje, jen málokdo by v ní poznal atraktivní krásku, jež si zahrála například ve filmu Sin City sexy barovou tanečnici Nancy Callahan.

Paparazzi se tak ve středu podařilo získat další důkaz, že i nejslavnější a nejkrásnější ženy světa jsou bez drahých rób, maskérů, kadeřníků a jiných pozlátek normální ženy. Třicetiletá Jessica Alba ve volných šatech vycházela ze své soukromé rezidence v Hollywoodu.

Přestože má herečka přirozeně hezkou tvář a rozhodně je plno jiných slavných žen, které vypadají bez nalíčení hůř, ani nastávající dvojnásobná maminka Alba by s touto vizáží, kdy má stažené vlasy do drdůlku, bavlněné šedé šaty a bez make-upu sexsymbolem stát nemohla.

Herečka je známá svou posedlostí po štíhlé linii. Jelikož má rodinné dispozice k tomu, aby byla přinejmenším plnoštíhlá, již od útlého mládí si připravuje nízkotučnou zdravou stravu a pravidelně cvičí. V současnosti čeká své druhé dítě, které bude mít po narození starší sestřičku Honor. Otcem obou dětí je hereččin manželem Cash Warren. Alba se však vyjádřila, že miluje velké rodiny a ráda by měla spoustu dětí.

Reklama

Další články

Načítám