Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí duel VyVolených byl první nefalšovanou dívčí válkou. O návrat do vily se ve studiu „popraly“ silikonová bezdomovkyně Zdeňka, která byla v úterý většinou obyvatel nemilosrdně vypalcovaná, a  Nikol, jejíž začátky ve vile nebyly zrovna důstojné.

Stejně jako v minulých týdnech, i tentokrát byl rozdíl mezi hlasy propastný. 101 509 hlasů přišlo celkem. S 84 procenty hlasů se do vily s velkou pompou a k radosti téměř všech VyVolených vrátila Nikol.

Zdeňce, která Tereze ve studiu sama přiznala, že je pro ni důležitější výhra pěti miliónů než přítomnost Thomase, se kterým se poslední dny pelešila v posteli a ignorovala i svou oslavu narozenin, dávali všichni ve vile od začátku malé šance na návrat. „Nepřipadám si silnější. To, že mi to všichni říkají, mě spíš oslabuje,“ opáčila její úhlavní soupeřka Nikol.

Ta se na rozdíl od Zdeňky loučila s kamarády z vily před odchodem do studia emotivně: „Tak já bych vám jen chtěla říct, že jste strašně fajn lidi. Bylo mi s vámi hezky. Je mi líto, že jsem si vás nepustila více k tělu. Mám vás ráda. I když jsou to velmi silná slova, zažila jsem hezké chvíle,“ loučila se před odchodem do studia Nikol.

Poražená Zdeňka, která Tereze prozradila, že má u sebe jen 58 korun, se vrací do reality. „Držela jsem se hodně zpátky, protože jsem myslela na svou rodinu, abych neudělala ostudu a nebyla trapná,“ svěřila se smutným výrazem dívka, které dnešním večerem začal další tvrdý boj o existenci.

VyVolení se sice radují a plánují oslavu, ale již dnes večer před půlnocí do vily přijde excentrický gay Thomas, kterého obyvatelé vily nebudou rozdýchávat zrovna lehce.

Reklama

Další články

Načítám