Hlavní obsah
Článek

Právě probíhající módní událost Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend zdobí jedna z nejúspěšnějších slovenských topmodelek Viera Schottertová (31).

Krásku s průzračnýma očima na všechny přehlídky a společenské akce doprovází její manžel Souleyman Domumoya. Své dvě děti, dceru Gabrielu a syna Lorena, ale musela Viera nechat na Slovensku. „Děti na takovou akci nepatří," říká modelka a zároveň uvádí: „Je o ně dobře postaráno. Stará se o ně moje nejlepší kamarádka a babička."

Jde opravdu jen těžko uvěřit tomu, že si Schottertová zvládla během své šestnáctileté kariéry modelky pořídit už dvě děti, z toho starší syn je dokonce v pubertě. „Jsem velmi hrdá matka. Mám své děti velmi ráda. Možná, že jsem inspirací pro mladá děvčata, která třeba děti nechtěla. Když jsem to zvládla já, tak to můžou zvládnout i ony," řekla ve video rozhovoru.

Slovenská modelka má za sebou řadu úspěchů. Propůjčila tvář reklamě pro kosmetiku Chanel a Rimmel, nechyběla v prestižních kampaních Victoria’s Secret, Armani, Gant nebo Mango. Proto k ní vzhlíží řada dívek začínajících v modelingu ať už na Slovensku, nebo v Čechách. „Myslím si, že jsem pro mnoho dívek vzorem nejen proto, že jsem zvládla být matkou v tak mladém věku, ale možná taky proto, že jsem vzešla z obyčejných poměrů a dokázala toho za šestnáct let kariéry hodně," říká Viera.

A chystá se krásná Slovenka pořídit si třetí dítě, když už kariéru modelky pověsila na hřebík? „Uvidí se, nechte se překvapit."

Reklama

Další články

Načítám