Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přidejte k energii načerpané na dovolené pomocníka, díky kterému prosvištíte podzimem bez ztráty kytičky. Pořiďte si pořádné SUV a ubudou vám starosti s mokrými silnicemi a blátivými cestami. SUV se vám ale bude hodit, i když se mimo cesty nedostanete. Pocit většího bezpečí v bytelném voze je k nezaplacení. Dívejte se na podzim z nadhledu. Třeba si na to vyberete právě jedno z těchto parádních SUV.

Vyhledávaný model Toyota RAV4 2.2 D-4D, 4x4, z roku 2009, najeto pouze 87 550 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Projeďte bez úhony podzimními plískanicemi v téhle osvědčené Toyotě. Výjimečně dobrý stav auta láká ke koupi. Je koupeno jako nové v ČR a pravidelně procházelo servisními prohlídkami. Ve výbavě najdete aut. dvouzónovou klimatizaci, ABS, ASR, tempomat, ESP, mlhovky, multifunkční volant, parkovacího asistenta, střešní nosiče, sklopná zpětná zrcátka. Nejen maminky ocení ukotvení pro dětské sedačky. Auto najdete na www.aaaauto.cz, nebo si raději běžte tuhle krásnou Toyotu rovnou vyzkoušet.

Zcela nová Kia Sportage 1.6 GDI, z roku 2013, najeto pouze 5 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ukažte tomuhle fungl novému SUV, jak se jezdí podzimem na plný plyn. Zcela nová Kia má výbavu Active a krásný černý metalický lak. Nejspíš vás zaujme plná tovární 7letá záruka Kia. A co je nejdůležitější, cena je oproti ceníkové zajímavě snížena. Ve výbavě najdete klimatizaci, airbag, ABS, alarm, al. kola orig., centrál, počítač, el. zrcátka, el. okna, autorádio, USB připojení pro audio a velmi šikovné ukotvení pro dětské sedačky. Nejlépe uděláte, když se na něj půjdete podívat do AAA AUTO.

Spolehlivá Honda CRV 2.2 i-DTEC, 4x4, z roku 2010, najeto pouze 91 109 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pojem mezi SUV, Honda CRV. Nabízí se ve skvělém stavu, aby ne, vždyť měla zatím jen jednoho majitele. V tomhle SUV nejspíš ani nezaznamenáte, že přišel podzim. Spolehlivě vás proveze všemi nástrahami městského i mimoměstského provozu. Má bohatou výbavu, ve které najdete například tempomat, mlhovky, vyhřívané sedačky, kožený interiér i sedačky, multifunkční volant, parkovacího asistenta, senzor deště, USB, xenony.   Navštivte AAA AUTO, abyste si mohli důkladně prohlédnout nejen tento skvělý vůz.

Výkonné, ale úsporné SUV Hyundai ix35 2.0 D-CVVT z roku 2012, najeto pouze 26 701 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SUV jako nové. Vždyť co je pro něj necelých 27 tisíc kilometrů. Teprve teď je vlastně pořádně zajeté. Ale po 1. majiteli nenese žádné známky užívání. Hyundai ix35 je čím dál tím víc populárnější SUV, od kterého dostanete možná víc, než čekáte. Bezpečí, pohodlí, prostor. Všeho nad míru. Má ve výbavě klimatizaci, polokožené sedačky, ABS, al kola, počítač, ESP, mlhovky, asistenta sjezdu z kopce, multifunkční volant. Běžte se na tohle SUV podívat do AAA AUTO. Možná v něm odjedete.

Luxusní a elegantní BMW X5 3.0d, automat, 4x4, z roku 2008, najeto pouze 96 962 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento oblíbený luxusní vůz je po 1. majiteli, který mu dopřával pravidelnou profesionální péči. Jistě vás potěší jeho příplatková výbava, která zahrnuje např. komfortní sedačky s el. nastavením, skivak, vyhřívání všech sedaček, dešťový senzor, xenony, světelný paket, tempomat, zatmavovací zrcátka a elektrickou parkovací brzdu. Za zmínku také stojí asistent rozjezdu do kopce či ukotvení dětských sedaček. Běžte si vyzkoušet tohle SUV nebo nějaké jiné ze 7000 aut, která AAA AUTO nabízí.

Další články

Načítám