Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Mlýnské kavárně na pražské Kampě se ve čtvrtek večer sešla exkluzivní sestava barmanů. Táňa Kuchařová (36) spolu se členy Národní ekonomické rady vlády (NERV) Tomášem Sedláčkem a Janem Procházkou míchali drinky pro přítomné hosty. Za barový pultík přispěchala na pomoc také Tánina sestra Livie (31), kamarádka Sandra Nováková (42), taneční partner ze StarDance Honza Onder a pochopitelně nechyběl ani švarný přítel Ondřej Brzobohatý (41). Aby byla partička barmanů ještě pestřejší, pomocnou ruku přidal i multimilionář Karel Janeček.

O originální „živý jukebox“ se postarali Jan Nedvěd a Viktor Macák z kapely Bek Ofis, Ondřej Ruml, Martina a Kristýna Bártovy. Každý příchozí se tak mohl občerstvit dobrým pitím i hudbou, popovídat si s pozoruhodnými osobnostmi za barem a především přispět na dobrou věc. Výtěžek celé akce je určen občanskému sdružení Okamžik na nákup Braillovy tiskárny.

Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci se od svého založení v roce 2008 zaměřuje na kontinuální a systematické řešení problematické situace seniorů v České republice a zlepšení kvality jejich života. „Je to smutné, ale naše společnost je k seniorům stále lhostejná. Všichni bychom si měli uvědomit, že senioři jsou součástí našich životů, není možné vyčleňovat je na okraj společnosti. I my jednou budeme staří a budeme chtít, aby nás okolí respektovalo, proto dnes nebuďme lhostejní k problémům seniorů a každý podle svých možností dělejme něco proto, aby se jejich situace do budoucna stále zlepšovala," říká Táňa.

Reklama

Další články

Načítám