Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Slovenský rapper Rytmus (47) jak se zdá nemá smysl pro humor. Sice si hraje na velkého pohodáře, ale jen do chvíle, než si z něj někdo vystřelí. Když se za něj totiž největší internetový vtipálek Kazma ve svém pořadu One man show vydával a před celým národem ho ztrapnil, Rytmus vypěnil. Dokonce Kazmovi vyhrožoval likvidací.

„Před pár dny jsem byl v Turecku, a právě tam mi volal Rytmus. Byl totálně vytočený. Začal na mě křičet, že viděl moji ONE MAN SHOW, že jsem zkurvysyn vyjebaný, a že si mě najde a rozjebe mi hlavu,“ svěřil se Super.cz mladý bavič, na jehož pořad se každý týden dívá čím dál víc lidí. A právě proto ho Rytmusova slova nemohla vykolejit. Výhružných telefonátů totiž denně vyřizuje desítky.

„V klidu jsem mu řekl, že mu dám rád svou adresu, pozvu ho ke mně domů, uvařím mu šálek zeleného čaje, a pak mu narvu do zadku ty jeho diamantové Breitlingy za 500 000 euro a pošlu autobusem zpátky do Peišťan. Zmohl se jen na to svoje: ´To si dojebal´ a pak položil telefon. Uvidíme, jestli moji nabídku přijme,“ popsal vyostřenou situaci Kazma, který se opravdu ničeho nezalekne. Hned v dalším díle si ho totiž hned vzal do pusy. A nejen jeho. Přímo před zraky zpěváka Mira Šmajdy si dokonce dělal srandu z jeho matky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám