Hlavní obsah
Článek

Průměrná hrubá měsíční mzda se v letošním roce pohybuje v České republice kolem 24 tisíc korun. A ač se to může zdát kdekomu jako absurdita, je to zároveň částka, kterou jsou některé naše známé dámy ochotny dát za jediný pár bot. Na párty jedněch z nejluxusnějších a nejdražších bot světa Louboutin jsme se několika z nich zeptali, jaké mají ty nejdražší. Budete koukat, jak si žijí naše celebrity na vysoké noze.

Střevíčky s červenou podrážkou nechybí v šatníku žádné světové celebrity. I české celebrity ale umí pořádně utrácet a dopřávat si luxusu. Za boty jsou ochotny zaplatit i třicet tisíc korun.

"Dnes mám zrovna na sobě boty od Christiana Louboutina a stály kolem dvaceti tisíc korun. Kupovala jsem je již loni, ale dnes je mám poprvé na sobě. Když se mi něco líbí, a nemusí to být boty, jsem ochotná do toho investovat," řekla Super.cz manželka fotbalisty Milana Baroše Tereza.

"Do bot jsem nejvíc investovala tak třicet tisíc a jsou to kozačky. Nosím je ale již třetí rok, takže to nebyla zase tak špatná investice," smála se královna Pařížské Tamara Kotvalová. Stejnou částku je ochotna za boty dát i modelka Jana Doleželová. "Nepamatuji si částku přesně. Nejdražší kousek mě stál něco mezi dvaceti třiceti tisíci korunami," uvedla.

Při zemi zůstává modelka Iva Kubelková. "Nejdražší boty mě stály tak osm tisíc korun a jsou to kozačky. Kupovala jsem je ale již docela dávno," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám