Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) je jako proutek a vypadá naprosto skvostně. Takhle dokonalou postavičku neměla posledních několik let. A nám odhalila, co za tím stojí a jak docílila těla snů. Její úbytek váhy souvisí také se soutěží Česko Slovensko má talent. Na televizní obrazovce chce Lucie zkrátka vypadat božsky.

„Vzhledem k tomu, že jsem tušila, co nás čeká, změnila jsem jídelníček už před natáčením. Nezatěžovala jsem tělo žádným silným masem, snažila jsem se jíst hodně ovoce, hlavně ananas, který dodá hodně energie. Pochopitelně jsem se začala připravovat už dřív, protože k čemu by bylo krásné oblečení na neforemném těle," prozradila Lucie.

"Vždycky jsem byla barokní andělíček, nicméně chtěla jsem vypadat dobře, a to prostě není zadarmo. Musím na sobě hodně pracovat a dělám to ráda. V mém jídelníčku nejsou žádné mléčné výrobky ani hovězí a vepřové maso. Odstranila jsem z něj všechny zbytečnosti, které zatěžují organismus, a musím říct, že se cítím neskutečně dobře. Při natáčení na to sice není čas, ale jinak denně cvičím. Mám dva trenéry a doma stroj, který využívám, kdykoli se s nimi kvůli pracovnímu vypětí nemůžu vidět. Ve všem budu pokračovat, ráda bych si totiž kondici udržela i po Talentu. Ostatně budu ji potřebovat na Černobílé turné,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám